Alles wat Rihanna aanraakt verandert in, nou ja, geld. Zo ook haar collectie voor Puma: Fenty X Puma. Met name de sneakers van haar hand. Maar het item dat ze deze week zelf op Instagram aankondigde wordt al zó bejubeld dat je er donder op kunt zeggen dat je er als de kippen bij moet zijn om niet achter het net te vissen:

Fenty X Puma faux fur slippers.

instagramView full post on Instagram

 
Vanaf 22 april om 10.00 uur Amerikaanse tijd zijn ze (in zwart, wit en babyroze) voor $80 (zo’n € 70) verkrijgbaar via Puma.com, en gaan we meemaken of RiRi zelfs badslippers (badslippers!) tot een waar must-have item kan maken.

De oplettende kijker wist overigens dat de zangeres #thefurslides al maanden geleden in het openbaar droeg:

 
Sla jij je slag de 22e?

Oh, en dan nog dit: Wist u dat er een heuse Rihanna-documentaire op stapel staat? Jawel, RiRi calls the shots, shots, shots.

Volgens productiebedrijf Film 45 geeft het filmwerk, genaamd Rihanna en geregisseerd door eigenaar van het bedrijf, Peter Berg, fans een kijkje in het 'alledaagse' leven van de superster. 'Follow this true international superstar as she navigates life as an artist, businesswoman, and humanitarian, while contending with the inherent pressure of artistic freedom,' leest de website letterlijk. Een ongefilterde blik op Rihanna's leven en de manier waarop ze een wereldwijd icoon werd; wij gaan sowieso kijken.

Wanneer, dat weet alleen nog niemand. Een releasedatum wordt nog niet genoemd, maar misschien hint deze Instagramfoto van Peter Berg wel op 'zeer binnenkort'?

 
Ach, wishful thinking...