Eerst was daar het Bavaria-jurkje in 2010, die niet aan te slepen was en twee jaar later kwam er een ander oranje item van SuperTrash, die op zeven manier gedragen kon worden. Voor het Wereld Kampioenschap voetbal van dit jaar is Olcay er uiteraard ook als de kippen bij en komt met de zogenoemde WK SuperTeam Dress; een oranje stretchjurkje met losvallende top waar in grote zwarte letters 14 Superteam op prijkt.

ORANJEKOORTS
'14 is natuurlijk het jaar van het WK maar ook het nummer van Johan Cruijff, de beste voetballer aller tijden,' legt Olcay uit aan Spitsnieuws. 'Met 14 zal het Nederlands elftal, wat niemand verwacht, het WK winnen.'

TWEE-IN-ÉÉN
Ook dit keer kan het jurkje op meerdere manieren worden gedragen; met de V-hals voor en de letters op de rug of andersom. Wel een primeur: er is ook een versie voor  meisjes van 4 tot en met 12 jaar. ‘Het is belangrijk bij zo'n design dat je beseft dat elke vrouw het aan moet kunnen en dat het haar ook moet staan. Het silhouet moet dus eenvoudig zijn, het materiaal is stretchstof en het moet ook betaalbaar zijn.’ Aldus Olcay over haar nieuwste oranjehit.

De WK SuperTeam-jurk is vanaf nu – slim, want precies op tijd voor Koningsdag – te koop via de website van Albert Heijn en SuperTrash voor € 9,99. Binnenkort ligt het ongetwijfeld gewilde stuk ook in de winkels.

Deze jurk staat dus echt ie-der-een >