In gedachten heb je die glinsterende zilveren, vloerlange jurk uit Kate Moss X Topshop-collectie al aan. Op een tuinfeest. Heel Kate Moss in haar Johnny Depp-periode. Wat ben je aan het schitteren.

Nu moet je de jurk alleen nog even kopen.

MOSSMANIA
Een uitdaging voor gewone stervelingen, gezien de populariteit van de collectie. Maar niet voor jou. Wij stelden een vijftal plannen op om er zeker van te zijn dat De Jurk, of welk item je ook maar op je wenslijstje hebt staan (kijk hier voor alle items en kies je favoriet), snel in jouw bezit is.

PLAN A
Neem de hele dag vrij. Ga zo snel mogelijk naar Londen en ga vast in de rij staan bij Oxford Circus. Hier komt de collectie als eerste aan. Ook is Kate Moss hier hoogstpersoonlijk aanwezig (zie ook Plan E). De deuren openen om 06.30 uur.

PLAN B
Ook in de Bijenkorf Amsterdam worden Kate-items verkocht. You snooze, you lose.

PLAN C
Online is waar het gebeurt, scoor de collectie op de Topshop-site. Kom je er niet door? Het alternatief: bestel je favoriete items op de Amerikaanse Topshop-site en laat naar die ene goede vriendin in New York sturen.

PLAN D
Schrijf je in op Net-a-porter.com, daar zal een selectie van de collectie te koop zijn.

PLAN E
Word beste vrienden met Kate. Je hebt nog een paar uur om haar inner circle te infiltreren en toegang tot de collectie te krijgen. En hopelijk daarna haar hele garderobe.

Bron: www.elleuk.com