Kleding speciaal voor baby’s en peuters: overbodig volgens Humanoid. Voor zomer 2015 lanceert het Arnhemse label een tot kindermaten verkleinde collectie van de beste ontwerpen uit de collectie voor volwassenen. Het ontwerpteam van Humanoid kreeg steeds vaker de vraag om hun favoriete ontwerpen ook voor kids te maken. Een briljant idee, aldus Sandra Harmsen (creatief directeur van Humanoid):

‘Ons atelier maakte al vaker mini-versies van onze ontwerpen voor de kids van trouwe Humanoid-fans. We zijn trots dat we nu een aantal van de beste ontwerpen ook in een mini-variant voor álle consumenten kunnen leveren!’

MINI-ME
Doordat de items zijn uitgevoerd in dezelfde kwaliteit en materialen (zoals cupro, linnen en viscose) en met dezelfde prints (die niet zijn verkleind voor de miniaturen) als de grotemensencollectie, heeft H*mini een typische non-nonsens en stoere Humanoid-uitstraling. Denk aan basic grijze sweaters, gestreepte jerseys, kekke linnen jurkjes en stoere broeken met ikat-dessin voor je mini-me.

H*mini is te koop bij Humanoid Arnhem en via webshop.humanoid.nl.

Bugaboo maakt een uitstapje naar de mode- en kunstwereld >

Meer goed nieuws voor nieuwbakken moeders >