Van Manolo Blahnik tot Sonia Rykiel: Coca-Cola light is dól op modeontwerpers. En de combinatie van caloriearme frisdrank en mode doet ons bijzonder deugd. Van de zomer was het voor de tweede keer de beurt aan Keiser Karl om de flesjes een flinke opsmuk te geven. Maar: nieuw jaar, nieuwe designer. Tijd dus, om het Coca-Cola light-stokje door te geven.

          
DVF LIGHT
Niemand minder dan modeontwerpster Diane von Furstenberg is ditmaal verantwoordelijk voor de designerjasjes van de Coca-Cola light-flesjes. En dat resulteerde in vier gezellige flesjes bedrukt met iconisch DvF-patroon in zwart of rood, variërend van sierlijke rode kringeltjes tot zwarte, haast hoefijzer-achtige, patronen.

       
Goed nieuws: de opbrengst gaat linea recta naar the Foundation for the National Institutes of Health (FNIH) die strijdt voor de hartconditie van de vrouw. Per set van vier flesjes betaal je een kleine € 23. De DvF voor Coca-Cola light-collectie is de hele maand februari verkrijgbaar in de DvF-boetiek. Voor de verzamelaars onder u: houd eBay in de gaten.

       
Celebs slaan ook aan het ontwerpen: voor Vans ditmaal