We verheugen ons nu al op de nazomer; dan ligt de Nederlandse editie van het oudste internationale modeblad ter wereld (!) in de schappen. Korte geschiedenisles: Harper’s BAZAAR werd in 1867 in de VS gelanceerd en is in bijna 150 jaar uitgegroeid tot een icoon dat mode mixt met hoogstaande journalistiek en fotografie. Ook de makers van het blad groeiden uit tot iconen, denk aan hoofdredacteuren als Carmel Snow en Diana Vreeland.

Niemand minder dan Carine Roitfeld is sinds vorig jaar global fashion director voor álle edities van Harper’s BAZAAR. Je mag dus rekenen op modeseries met grootse internationale allure, zoals deze: ‘What’s new for spring 2014 according to Carine Roitfeld’, geschoten door Karl Lagerfeld.

CÉCILE NARINX VOOR HARPER’S BAZAAR
Afijn, terug naar Cécile. We gaan dus binnenkort afscheid van haar nemen als opperhoofd van ELLE. En dat valt best zwaar. Tien jaar zwaaide ze als hoofdredacteur met de modescepter op de Amsterdamse redactieburelen. Cécile zegt zelf: ‘Ik zal ELLE vreselijk missen, maar ben apetrots dat ik de Nederlandse Harper’s BAZAAR mag gaan maken.’

Wanneer je haar allerlaatste editorial in ELLE gaat lezen, is nog niet bekend. Ons devies: enjoy it while it lasts!

@elleeditor

PS Via Facebook kun je op de hoogte blijven van de laatste ontwikkelingen rond Harper's BAZAAR Nederland >

Hair, Head, Nose, Mouth, Lip, Hairstyle, Human body, Chin, Eyebrow, Facial expression,

Harper's BAZAAR UK (links) en US (rechts)

Geniet ook nog even van alle prachtoutfits die Cécile voor ‘Wat draagt ELLE’ uit de kast heeft getrokken >