Koud uit de Thalys vanuit Parijs schoven ELLE’s creative director Esther Coppoolse en Bazaar’s Cécile Narinx gisteravond bij Matthijs van Nieuwkerk aan tafel om te praten over de woensdag afgesloten internationale fashion weeks. En dan met name over de nieuwste ster op de catwalk in Milaan: Alessandro Michele. Na jaren van glamour, logo’s en luxe is Gucci sinds de komst van deze ontwerper begin dit jaar een hele andere weg ingeslagen.

En de modewereld, incluis ELLE, is groot fan van zijn frisse, vernieuwende en, voor Milanese begrippen, bijzonder creatieve invalshoek. Niet alleen de modeslachtoffers, azend op de tijdelijke modehits, maar ook het gerenommeerde modejournaille trok na afloop van Michele’s laatste show de creditcard in de dichtstbijzijnde Gucci-winkel. Een Gucci-tas, -kleer of -schoen is waar je in wil investeren sinds Michele de scepter zwaait.

Gemist? Kijk hieronder het fragment uit DWDD terug. En zie hier de volledige spring/summer 2016-show van Alessandro Michele voor Gucci.

Fotoverslag! Zo zag de Parijs Fashion Week van Team ELLE eruit >

Volg Esther Coppoolse ook op Instagram! >