Wrangler brengt namelijk een heuse Denim Spa-lijn op de markt. De collectie bestaat uit slechts drie broeken, die beloven de huid te beschermen tegen de dehydraterende, oftewel uitdrogende, effecten van denim. Klinkt goed, nietwaar?

BYE, BYE SINAASAPPELHUIDJE
De drie broeken hebben ieder een andere heuphoogtes, low, medium en regular, en komen in de finishes Aloë Vera, Olijf Extract en Smooth Legs. De Aloë Vera-versie is er in lichtblauw en maakt de gevoelige huid zachter en Olijf Extract is de medium blauwe variant die de huid hydrateert. Last but not least hebben we dan nog Smooth Legs. Deze broek helpt een sinaasappelhuid (ook wel bekend als cellulite) verminderen. Ja, je leest het goed. De finish van de broek bevat namelijk algenextracten, retinol en cafeïne. De broek werd getest door het Instituut Adriant in Frankrijk. Hiervoor droegen verschillende vrouwen de broek zes weken lang, acht uur per dag, vijf dagen per week. 69 Procent gaf aan dat na al vier weken de huid op de dijen was verbeterd.

Helaas is er ook een down side aan dit verhaal. De finishes blijven namelijk niet eeuwig zitten. Vijftien dagen (of zes wasbeurten) kun je genieten van de kledingstukken. Gelukkig is er wel een spray die je op de broek kunt aanbrengen na iedere wasbeurt zodat de broek z’n magische gave nog 67 tot 95 draagdagen behoudt.

Hebben? Logisch. Willen wij ook. Vanaf 1 februari – kalk die dus maar in je agenda – kun je de Wrangler-denims inslaan via o.a. Jeansonline.nl en Jeansprovider.nl (de Rode winkel) voor €100.

Zien: de zomercampagnes van 2013 >