MODENIEUWS

MODENIEUWS

Europese Louboutin-webshop live

11 april 2012 09:28
door Gigi van der Zwaan

Vers op het web: de Europese shopsite van Christian Louboutin.


Oef, onze bankrekening krijgt het zwaar vandaag. De prachtmuiltjes van Christian Louboutin zijn vanaf nu ook voor ons online te koop. Allemaal. Van zwart tot nude tot de meest opvallende stappers. Je klikt ze zo allemaal naar je digitale mandje. Help!

 

LOUBOUTIN, BARBIES & PUMPS
Maar er is meer! Zo is de site zelf ook het bekijken waard. Wanneer je naar christianlouboutin.com surft, zie je Louboutin himself staan. Met wijntje in de hand, pratend tegen Barbies. Kijk, dat vinden we geinig. Wil je alleen shoppen tot je erbij neervalt? Dan klik je op de 'Fast Track'-knop. Degenen die juist de site willen verkennen klikken op de 'Relax'-button. Heel simpel. Daarnaast kun je de perfecte pumps vinden door te zoeken op kleur, grootte of de hoogte van de hak en kun je ook nog inzoomen op de kleinste details. Bovendien kun je binnenkort zelfs live online chatten met Louboutin-vertegenwoordigers die je alles vertellen over o.a. jouw potentiële aankoop. Wat wil je nog meer?

 

Surf dus als de wiedeweerga naar www.christianlouboutin.com. Later op de dag gaat de site officieel live, en kun je allerhande Louboutin-moois inslaan.  

 

Ook de webshop van Phillip Lim is in de lucht >


Reageer


MEER MODENIEUWS

Alice Dellal voor Chanel, Giuseppe Zanotti, Bal...

Heet van de naald: een nieuwe Balenciaga- en Gu...

En toen was de wereld weer een mooie ecommerce-...

Carine Roitfeld gunt ons een eerste blik op haa...

Welja, gisteren kwam het hoge woord eruit: Raf...

De torenhoge plateaus zijn niet meer uit het st...