Vorige week werd door Oscar de la Renta bevestigd dat gevallen Dior-designer Galliano drie weken lang in De la Renta’s New Yorkse studio vertoeft, om weer te wennen aan de voor hem ooit zo vertrouwde omgeving van een modeatelier. ‘Hij heeft hard en lang gewerkt aan zijn herstel en ik ben blij dat ik hem de kans kan geven om zichzelf weer onder te dompelen in de modewereld en om hem wederom te laten wennen aan een omgeving waar hij zo creatief in is geweest,’ liet De la Renta erover los. En ook John Galliano zelf liet aan WWD weten in zijn nopjes te zijn met de kans om weer achter de ontwerptafel te kunnen kruipen.

 
LUNCH MEETING
Maar is het puur wennen? Of zit er stiekem op korte termijn al een nieuwe eigen kledinglijn in de pijplijn? Daarover wordt nog niets losgelaten. Maar vandaag doet wél het nieuws de ronde dat Galliano – die overigens momenteel naar verluidt in een rechtszaak is verwikkeld met Dior – lunchend met Vogue US’s Grace Coddington is gespot. Nu zijn de twee natuurlijk ook gewoon bevriend en is het, sinds Galliano nu eenmaal in New York is vanwege zijn verblijf bij Oscar de la Renta, niet zo heul vreemd dat de twee elkaar opzoeken, maar wellicht had deze eetdate bij het Italiaanse Sant Ambroeus ook een kleine dubbele agenda. Grace is immers de aangewezen persoon om een eventuele comeback in modeland te doen slagen. Bovendien waren de twee niet alleen. Een onbekende ‘male companion’ schoof volgens de New York Post ook aan. Hmm… verdacht? We houden het voor je in de smiezen.

Heet, heter, heetst. Garrett Hedlund laat binnenkort de temperaturen flink oplopen als gloednieuw boegbeeld van YSL’s La Nuit de L'Homme-mannengeur >