H&M kondigt vandaag groots aan dat de Zweedse olympiërs in 2014 gehuld zullen gaan in sportieve outfits van eveneens Zweedse komaf. De sportievelingen die meedoen aan de Olympische én Paralympische Winterspelen in Sotsji krijgen allemaal een knap sportkostuum van H&M aangemeten voor de Openings- en Sluitingsceremonie. Daarnaast zullen de sporters ook een setje kleding krijgen om te dragen tijdens trainingen en in het Olympische dorp.  

H&M’S NIEUWE SPORTPLANNEN
De collectie creëerde H&M samen met de Zweedse olympiërs, die de kleding nu uitgebreid aan het testen zijn. Extra leuk: de sporters delen met H&M ook hun expertise voor een nieuwe sportcollectie die in de winkels gaat liggen. De modeketen gaat die lijn – waarbij prestatie, functionaliteit maar ook het uiterlijk voorop staan – namelijk flink uitbreiden. Het resultaat kunnen we begin volgend jaar, uiteraard voor een schappelijk prijsje, in de rekken verwachten.

Blijkbaar beviel de sportieve samenwerking allerbest, want H&M heeft ook getekend voor de sportkledij van de Zweedse olympiërs tijdens de Olympische en Paralympische Spelen in Rio de Janeiro in 2016.

Nu Nederland nog. Sven Kramer in een kek Viktor & Rolf’je? Zien wij best zitten (hint, hint).

De Olympische Spelen in Londen zitten er al weer even op, maar gelukkig hebben we de niet te versmaden foto’s nog. Applausje voor de mannen! >