DSquared2 zorgde er gisteren bij de menswear s/s 2014-show in Milaan voor dat het modische publiek op de eerste rij het flink warm kreeg. Hoe? Door gebronsde, gespierde mannen in kleine witte zwembroekjes de catwalk op te sturen. 'James Dean die in zijn kleine vliegtuigje over de Bermudadriehoek vliegt, neerstort en in een prachtig paradijs belandt,' zo beschreven de ontwerpers de show zelf aan persbureau AFP. En in dat paradijs zijn dus schaars geklede én goedgeklede (de collectie moest toch ook nog worden geshowd) mannen te vinden. Doe ons ook maar enkeltje. Bekijk de show hier >
 
We zetten de highlights van Milaans mannenshows op een rij >
 
Gucci ♥ manga. Dat bleek al toen het modehuis een samenwerking aanging met kunstenaar Hirohiko Ariki voor een eigen stripverhaal. Frida Giannini was zo onder de indruk, dat ze Araki nog eens opzocht. Ditmaal voor een expositie van zijn werk (voor Gucci en persoonlijk) in de Gucci-showroom in Florence. 'De kans om een expositie te houden van mijn werk in Florence, zo ongeveer 's werelds middelpunt van kunst, is de grootste eer die ik in mijn leven heb gehad,' jubelt Araki. Vanaf 18 juni t/m 14 juli kun je de tentoonstelling bezoeken.
 
Diane von Furstenberg kan een eigen accessoirewinkel van haar bucket list afstrepen. De designer opende afgelopen week in Manhattans Meatpacking District de deuren van een shop vol tassen, schoenen en andere accessoires. 'Het is een geweldige manier om onze favoriete stijlen te laten zien… en om de zomer te vieren,' aldus Diane von Furstenberg aan WWD. Dus mocht je naarstig op zoek zijn naar een tas, portemonnee of een kekke iPhone-case én je hebt een tripje naar New York op het program staan, weet je waar je moet zijn.
 
Hij is er! De opvolger van Reed Krakoff bij Coach is eindelijk bekend >