In dit boek trekken beroemdheden in een kleurrijke parade aan je voorbij. Onvergetelijke portretten als dat van een jubelende Gwyneth Paltrow met verse Oscar. Lady Diana met haar twee jonge zonen. Mick Jagger knuffelend met Keith Richards. Kate Moss. Gisele Bunchen. Karli Kloss. Madonna. Lady Gaga. Maar ook magische modeshoots nemen hun plek in de parade in.

 
Het boek werd samengesteld ter ere van de gelijknamige expositie in het Chinese Today Art Museum in Beijing vorig jaar. Daar werden de beste foto’s uit Testino’s carrière bijeengebracht. Een aantal kopstukken uit het modejournaille en types als Karl Lagerfeld schreven mee aan het fotoboek dat overigens tweetalig in het Engels én Chinees is uitgebracht.

GAGA 3D COVER
Het boekwerk is verkrijgbaar in twee versies: de gewone versie met een roze, groene of paarse cover, en een limited edition (één van de 1500) gesigneerd vuistdik boekwerk met lenticulaire (u-weet-wel: dat het plaatje met je ogen meebeweegt) cover en puike doos.

 
Mario Testino. Privatie View. A master of modern fashion and portrait photography, Mario Testino, Taschen, € 49,95 of € 500.

Mario Testino schoot de officiële verlovingsfoto van Prins William en Kate >