Wat voor label is Clemens en August? 't is in 2005 opgericht door een telg uit de C&A-familie: Alexander Brenninkmeijer. Hij maakt kleding voor mannen & vrouwen, in een stijl die minimalistisch doch rock 'n roll is. En simpel maar ook zeer elegant.

Clemens en August creeërt eigenhandig een waanzinnige buzz door nooit ergens wortel te schieten en een winkel te openen. Ze reizen de hele wereld over met hun collectie en pakken na een dag of drie hun boeltje weer in.

In totaal doen ze elf steden aan. Zo was Clemens en August al in Tokyo, Berlijn, Londen en New York te zien en te koop. Uiteraard in steeds weer de meest simpelchique en toch ook stoere ruimtes.

Van vrijdag 9 april tot en met zondag 11 april vind je Clemens en August in White Space Amsterdam, op de M.J.Kosterstraat 18. Van 15 tot en met 17 april in Witte de With, Witte de Withstraat 50, Rotterdam. De Clemens en August pop-up stores zijn geopend van 11.00 tot 20.00 uur.

Weinig geld en toch shopzin? ELLE.nl geeft iedere dag een gratis paar schoenen weg!

Niets gewonnen? Vrees niet. Je bent niet meteen failliet als je van Clemens en August iets moois koopt. Vanwege het unieke concept kan het label bezuinigen op administratie- en modeshowkosten. Daardoor worden de prijzen van de kleding laag gehouden. Zo spotte ELLE.nl zeer schattige witte shorts voor € 110 en plaatjes van jurken vanaf € 135.

Meer informatie vind je op de website van Clemens en Augsust en White Space Amsterdam.