Het project J’aime Mon Carré (ik hou van mijn sjaal) is pure promotie voor Hermès’ eigen iconische lap stof, dat moge duidelijk zijn. Maar dan wel op een verdraaid leuke manier.

Zeven meisjes uit verschillende wereldsteden laten zien wat ze doen met hun sjaal. Tekeningetjes leggen stap voor stap uit hoe je de sjaal knoopt voor de gewenste look.

Veelzijdigheid ten top: de Hermès gaat om het arm en om het been, wordt gebruikt als shirt en als ketting… En dat zijn slechts enkele verrassende voorbeelden.

SJAALGERELATEERD MODEFEESTJE
Daarnaast zijn de frisse plaatjes – geschoten door de Britse Matt Irwin en gestyled door Francesca Burns – ook gewoon ontzettend lekker, inspirerend kijkvoer.

Net als de sfeerfilmpjes trouwens, die werden gemaakt van Anna uit Londen, Courtney uit L.A., Tracy uit Florida, Harley uit New York, Ella uit Parijs en U en Kozue uit Tokyo.

Mocht je nog een tripje maken dit jaar, check dan ook even de eventkalender op www.jaimemoncarre.com. Hermès organiseert binnen het project namelijk wat sjaalgerelateerde modefeestjes

Ook leuk van Hermès: het memoryspel >