We got a new girl crush. En haar naam is Jennifer Lawrence (in ELLE maart, die nu in de winkels ligt, kun je een uitgebreid interview met haar lezen). Haar laatste film (Silver Linings Playbook, vanaf 28 februari in de bios) is ‘geweldig’, aldus ELLE's Ilonka Leenheer, die het interview met haar deed, en staat dus op ons lijstje. Maar de actrice kan meer dan acteren.
          
MISS DIOR
Want, zo kondigden wij vorig jaar oktober al aan, de actrice kan ook model staan. Ze verschijnt vanaf april op Dior-campagnebeelden. Campagnebeelden voor de Miss Dior bag. De meestal zo naturel gestylde actrice is overigens haast niet te herkennen in de ads, geschoten door Willy Vanderperre. Haar donkerbruine haar is opgestoken, ze draagt felrode lipstick en op een aantal campagnefoto’s draagt ze een netje over haar gezicht.
   
Of haar voorganger Mila Kunis nu ook het veld moet ruimen wat Miss Dior betreft is nog niet bekend.
             
De The Hunger Games-actrice is overigens nog maar net klaar met alle hectiek rondom Silver Linings Playbook of ze heeft alweer getekend voor een nieuwe film, getiteld The End of the Earth. You go Jennifer!
           
 

Dior hengelde topmodel Eva Herzigova binnen als gloednieuw gezicht voor Diors luxe skincare-lijn >