Met nog maar een maand te gaan tot haar Mrs. Carter tour, zette Beyoncé maar wat vaart achter het verzamelen van de juiste podiumoutfits. De gelukkige designer die aan de bak mag? De man die net als zij bekend staat om outfits vol glitters en franjes; Julien Macdonald.

 
VIVA LAS VEGAS
Bey en Macdonald hebben al een geschiedenis samen; de Amerikaanse zangeres droeg een glitterbodysuit van zijn hand toen ze in 2011 optrad in Las Vegas. En daar is de Britse ontwerper nog altijd erg over in zijn nopjes, zo verklaarde hij toen hij onlangs zijn herfst/winter 2013-Viva Las Vegas-collectie presenteerde. 'Ik vind girls zoals Beyoncé en Kristen Stewart leuk, ze zijn geweldige vrouwen. Iconisch. Ze maken deel uit van een nieuwe generatie. En toen ze [Beyoncé, red.] begon met het dragen van mijn kleding was dat amazing!'

 
We zijn razend benieuwd in welke outfits Queen Bey op het podium zal verschijnen. Is er een thema? Hoeveel outfitwissels zullen er plaatsvinden? Grote kans dat er binnenkort een schets of twee worden gelekt. We houden je natuurlijk op de hoogte.

 
Vanmorgen werd bekend gemaakt wie Alicia Keys vroeg voor haar podiumoutfits >