De creatievelingen van ontwerpbureau I LOVE DUST hadden de eer Kaiser Karl de hand te schudden; samen hebben ze een gelimiteerde lijn T-shirts ontworpen, die vanaf vandaag verkrijgbaar is.
 
O, KARL…
En Karl zou Karl niet zijn als de shirts geen afbeeldingen zouden bevatten van producten die de ontwerper (eeuwig en altijd) draagt, zoals een leren handschoen of een zonnebril (ooit zonder gezien?). Heb je liever dat der Kaiser zelf op je borst pronkt? Kan, er zit ook een shirt in de collectie met een afdruk van het hoofd van Karl.  
 
Ook leuk: bandshirts van A.P.C. >
 
Het trieste nieuws van dit alles is dat de shirts alleen verkrijgbaar zijn via Karl.com en dat er nog niet verscheept wordt naar NL. Wél staat er op de site dat er zo snel mogelijk meerdere landen toegevoegd worden aan het verscheeplijstje. Fingers crossed dus. Wij houden je op de hoogte.

PS – Wat we wél kunnen kopen is een Karl Lagerfeld iPhone-case. Ook weer mét het hoofd van heer in kwestie, of alleen zijn naam. In de kleuren – we hadden niet anders verwacht – zwart en wit. De kosten van zo’n Karl original bedragen € 40. Koop er een (of twee) op via net-a-porter.com.