Hoe Kaiser Karl nog toekomt aan zeven uur slaap per nacht (‘Ik slaap altijd zeven uur’, Harpers Bazaar) is ons een raadsel. Want naast modecollecties ontwerpen, gastredacteur van de Metro zijn, het ontwerpen van horloges en – jawel – het ontwerpen van helikopters, is de bezige nu weer gevraagd het Hotel Métropole in Monte-Carlo een flinke make-over te geven.

             
Karl Lagerfeld showde de gloednieuwe Chanel Cruise-collectie in de tuinen van Château de Versailles

         
GRIEKSE FRESCO’S
Karl is verantwoordelijk voor het exterieur van het hotel, waaronder het zwembad, het terras, de tuinen en een nieuw Joël Robuchon (befaamde Franse chefkok, red.) restaurant. De nieuwe look van het hotel wordt pas in juli onthuld. Maar: wees gerust. Monsieur Lagerfeld laat ons niet wachten. Hij componeerde enkele fresco's om het gevoel van de nieuwe look van het hotel weer te geven. Driemaal raden wie de hoofdrol in deze Griekse fresco’s kreeg toegewezen. Juist, Karls muze Baptiste Giabiconi.

      
Graag een nachtje doorbrengen in Hotel Métropole? Vergeet je portefeuille dan in elk geval niet. De prijs voor een nachtje tukken in stijl kan namelijk oplopen tot € 5000.

    
Baptiste was amoureus gespot met niemand minder dan Katy Perry… >