David Beckham stopt met voetballen. Na dit seizoen zegt hij zijn Franse club Paris Saint Germain gedag. Maar met zo’n vroeg pensioen ontstaat natuurlijk een enorm gat in de agenda van Becks. En die zeeën van tijd moeten opgevuld worden. Stort David zich al zuigend en poetsend op het huisvaderschap, doet-ie zo nu en dan een goedbetaalde, halfnaakte modellenschnabbel óf breidt hij zijn mode-imperium uit? Hoewel het natuurlijk geen straf is om ‘m af en toe nog eens in ondergoedreclames te spotten, gokken wij op het laatste.
   
MODECARRIÈRE
Alle pijlen lijken namelijk die richting op te wijzen. Allereerst heeft een bron die dichtbij Beckham staat, verklapt aan WWD: ‘Het aankomende jaar gaan we zijn zakelijke kant zien groeien en uitbreiden. Het is letterlijk ‘The sky is the limit’, als we het hebben over wat we wereldwijd kunnen bereiken. Kijk maar eens wat Victoria (Beckham, red.) heeft bereikt.’ Inderdaad, vrouwlief Victoria Beckham. Zij heeft zich na haar zangcarrière volledig gestort op een modecarrière en we moeten toegeven, niet zonder succes. En het spreekwoord luidt niet voor niks ‘een goed voorbeeld doet volgen’.
    
KLAP OP DE MODEPIJL
Nog niet overtuigd? H&M bevestigde vandaag aan Vogue UK dat de budgetketen ontzettend tevreden is over David Beckhams’ ondergoedlijn voor heren en dat ze hun samenwerking voorlopig voortzetten. Sterker nog – er komt later dit jaar nog een nieuwe ondergoedlijn op de markt.
   
Afijn, wat David ook gaat doen nadat-ie zijn voetbalschoenen in de wilgen heeft gehangen, wij houden hem met alle liefde in de smiezen.

    
Joséphine de La Baume kiest zomerse H&M-favorieten >