We leggen uit: Moët Hennessy Louis Vuitton, het moederbedrijf van modehuizen als Louis Vuitton, Dior, Fendi, Givenchy, Loewe, Pucci en Céline is continu op zoek naar vers modetalent. Waarom dan niet de modeontwerpers van morgen naar je toe halen door middel van een dikke vette modeprijs? En dan zet je je beste mensen in de jury, te weten Karl Lagerfeld, Marc Jacobs, Nicolas Ghesquière, Raf Simons, Phoebe Philo, Riccardo Tisci en Kenzo’s creatieve duo Humberto Leon en Carol Lim.

Onlangs bevestigd: Nicolas Ghesquière vervangt Marc Jacobs bij Louis Vuitton >

LVMH PRIZE
Alle ontwerpers wereldwijd in de leeftijd van 18 tot 40 jaar die ten minste twee confectiecollecties voor mannen of vrouwen gemaakt hebben, zijn tot 2 februari 2014 welkom om zich online aan te melden voor de Grote Modeprijs. Er dient zich vervolgens een periode aan van wikken en wegen waarna dertig kandidaten naar Parijs gevlogen worden om in het auditorium van het LVMH-hoofdkantoor aan de Avenue Montaigne hun werk te presenteren. Een expertgroep van kopers, stilisten en modejournalisten brengt de selectie vervolgens terug tot tien kandidaten. En die tien dappere strijders mogen zich in twintig minuten presenteren aan de meest intimiderende modejury aller tijden.

  
Maar áls je dan wint, ergens in mei 2014. Dan heb je ook wat. Op de eerste plaats € 300.000 cash in je designerhandje en een jaar coaching door de groten der mode. En een bak modecontacten. Onbetaalbaar.

 
Waar wacht je nog op: www.lvmhprize.com.

Nog één keer de mooiste creaties van Marc Jacobs voor Louis Vuitton op een rij >