5 maart 2012. West Hollywood, Verenigde Staten. Lana Del Rey met overdadig veel gouden kettingen van Versace, in een blouse met wilde print en helblauwe broek. Aan de voeten: All-Stars. Is het een shoot voor een tijdschrift? Of! Schiet Lana del Rey plaatjes voor een gloednieuwe Versace-campagne?

 
LANA HARTJE VERSACE
Op verscheidene (roddel)sites wordt enthousiast bericht over Lana Del Rey die ‘een fotoshoot doet voor Versace’. Ho, stop, wacht. Lana voor Versace? Missen wij hier iets? Of is dit net zoiets als die fake campagnefoto van Lana Del Rey voor Prada? Laten we de feiten even op een rijtje zetten. Oké, Lana is gehuld in Versace. En ja, ze zit flink in de make-up. Maar: de schoenen. Zou Donatella Versace haar muze op de kiek zetten in sneakers? Uhm… klinkt onwaarschijnlijk.

Wanneer we verder bladeren door de foto’s van de zogenoemde ‘Versace-shoot’ zien we bovendien een blond meiske met een handcamera de plaatjes schieten. Hmm… zou het of zou het niet? Wij weten het niet meer. Feit is wel dat de modewereld in katzwijm is gevallen voor het Amerikaanse zangvogeltje. Zo werd een Mulberry-tas al naar Lana vernoemd en gaat de 25-jarige aan de arm van modeontwerper Joseph Altuzarra naar het MET Gala.

 
Breaking: Hedi Slimane naar Yves Saint Laurent >

 
Gevalletje afwachten dan maar?