Deze herfst kunnen we weer genieten van Lara Stone als boegbeeld van Calvin Klein. Niet alleen is de blonde bombshell het gezicht van Calvin Klein Jeans a/w 2014, ook voor Calvin Klein Underwear schittert Lara weer van het label. De 45-jarige Christy Turlington verving haar in de tussentijds.

Het zusje van Kate Moss, Lottie Moss, doet oude tijden herleven voor Calvin Klein >

Het is Lara’s eerste modecampagne voor Calvin Klein sinds ze bevallen is van zoontje Alfred Walliams. Maar het Nederlandse model ziet er nog net zo fit en prachtig uit als op haar laatste campagnesfoto’s voor het modehuis drie seizoenen geleden.

Deze week liet ze in The Edit (Net-a-Porters online magazine) weten dat ze sinds haar bevalling niet meer zoveel geeft om hoe haar lichaam er uit ziet: 'Everyone’s got arm flab or saggy boobs. It’s the way it is. I’m just trying to accept it right now. And it’s OK, because the things women can do with their bodies are amazing.'

#MYCALVINS
Juist, wij bespeuren geen ‘chicken wings’ op Lara’s foto’s, geschoten door Mert Alas & Marcus Piggott. Sterker nog: ze ziet Lara er uit om door een ringetje te halen. Naast de topless foto poseert Lara met Matt Terry in de Calvin Klein Jeans-campagne. Beide zijn onderdeel van Calvin Kleins #mycalvins-project – die social media-campagne heeft inmiddels zes miljoen(!) volgers.

Lara’s campagnefoto’s zullen in september verschijnen in de (inter-)nationale bladen en zijn prominent voorzien van de hashtag #mycalvins. Bekijk hieronder het eindresultaat…

Nose, Arm, Lip, Joint, Muscle, Wrist, Fashion model, Beauty, Model, Chest,

 
Ook Miranda Kerr en Kendall Jenner showden hun Calvin Klein Underwear voor het project >