Roland Mouret – hèt genie achter figure hugging jurken die van (bijna) elk lijf een waanzinnig zandloperfiguur maakt – gaat aan de slag voor modeketen Banana Republic.

SMEULENDE SAMENWERKINGEN
Dachten we dat na Alexander Wangs samenwerkingsnieuws met H&M onze week al niet meer stuk kon, dit is een heuse kers op de taart. De waanzinnige mooie robes van Mouret – die normaal gesproken voor zo’n € 1.500 over de toonbank gaan – voor een schijntje; Banana Republic maakt het mogelijk.

In augustus hangt de modeketen de speciale collectie van Roland Mouret in de (digitale) rekken. De ontwerper maakte dertig stuks voor Banana Republic; van riemen tot de befaamde gestroomlijnde jurken. Het beste: prijzen lopen van € 36 tot € 120. Wow.

BEROEMDE FANS
Roland zelf is trouwens zelf net zo blij met dit nieuws als wij: ‘Partnering with Banana Republic on this project was such an adventure for me. The common goal for this collection is to offer incredible fit through an assortment of hourglass silhouettes using Banana Republic’s Sloan fabric, extending my love of structure into accessible prices.’ Aldus de ontwerper in de officiële persverklaring.

Wij gokken zo dat zijn beroemde fans (Olivia Wilde! Kate Middleton! Victoria Beckham!) het in augustus ook niet kunnen laten om een kijkje te nemen bij Banana Republic

Is dit wat Alexander Wang voor H&M gaat maken? >