Hoewel het echte winterse weer nog moet komen, is Longchamp al druk bezig met de collectie voor het volgende seizoen. Samen met de Londense designer Mary Katrantzou brengt het Franse label een lentecollectie vol bontgekleurde tassen op de markt.
   
Na de eerste onderhandelingen sloeg Mary Katrantzou meteen druk aan het schetsen en nu zijn de eerste beelden van haar ontwerpen daar. When East meets West blijkt een collectie vol felle prints van orchideeën en andere afbeeldingen met Oosterse invloeden en knalkleuren. Lekker zomers!
   
Louis Vuitton gaat de samenwerking aan met kunstenares Yayoi Kusama >
   
TOPSHOP & BRITISH FASHION AWARD
Ondanks dat Mary Katrantzou nog piepjong is (28 jaar), is ze reeds in het bezit van een indrukwekkend en immer groeiend mode-cv. Zo kroop ze onder andere achter de tekentafel voor Topshop en won ze de Emerging Talent – Ready-to-Wear Award tijdens de British Fashion Awards van 2011.  
  
Vanaf maandag 23 januari ligt de collectie in het Parijse warenhuis Colette. Geen tripje naar het zuiden in het verschiet? Pas de problème. Colette.fr verzendt gelukkig ook naar Nederland.