Het tweede verkooppunt van Vuitton in Nederland is daarmee officieel een feit. Het Franse luxemerk heeft sinds 2002 een winkel in de PC Hooftstraat.

Bekijk hier de a/w 2010 collectie van Louis Vuitton >

Het aanbod bij de shop in de Bijenkorf zal hetzelfde zijn als die in de PC Hooftstraat. Alleen ligt het warenhuis meer centraal en dat maakt het label volgens Vuitton-directeur Philippe Schauss meer toegankelijk.

LOUIS IN DE BIJ
De shop-in-shop van Vuitton is niet te missen. Met een oppervlakte van 150 vierkante meter en een assortiment dat bestaat uit o.a. tassen, koffers, sieraden en damesschoenen kunnen Vuitton-liefhebbers hun hart ophalen.

Het ontwerp van de shop is gebaseerd op een concept van Peter Marino, een bekende architect onder de luxemerken. Verwacht veel strakke vormen en speelse trucjes met lichtbakken, zoals het logo van Louis Vuitton in een lichtgevend plafond.

De Bijenkorf is bezig om steeds meer merken uit het hoogsegment aan de keten toe te voegen. Zo kun je ook al Viktor & Rolf, Marc by Marc Jacobs en Sonia by Sonia Rykiel in het warenhuizen shoppen.

Op vrijdag 3 september is de opening van de shop-in-shop van Vuitton in de Bijenkorf.