Het project start op 30 juni in het Louis Vuitton-filiaal aan Bond Street, Londen. Klanten kunnen op deze manier hun eigen, op maat gemaakte handtas samenstellen en je hoeft niet bang te zijn dat je voorganger dezelfde heeft laten maken – er zijn namelijk 80.000 variaties mogelijk.

Ook Mulberry breidt haar tassenfamilie uit >

Uiteraard krijg je hulp van de experts, want een LV-tas customizen is niet zomaar iets. In Vuittons Bond Street Maison is een heuse privé salon, genaamd The Haute Maroquinerie, waar de sessies plaats zullen vinden. Crea bea’s kunnen kiezen uit vijf verschillende Vuitton-modellen, die ze naar eigen smaak kunnen laten uitvoeren in verschillende kleuren, types leer en afwerkingen van het leer – samen goed voor oneindig veel mogelijkheden.

Nadat je je eigen, op maat gemaakte beauty van een tas hebt samengesteld, wordt het ontwerp naar de werkplaats van het modehuis gestuurd in Asnières, Parijs. Geduld is vanaf dit moment een schone zaak, het duurt namelijk zo’n zes tot twaalf maanden voordat je persoonlijke ‘Vuitonnetje’ klaar is. Maar dan heb je wel wat.

Op naar Londen dus! Check ook louisvuitton.com.

Sla twee vliegen in één klap: ook de Olympische Spelen zijn dan in volle gang >