Maarten van der Horst gaat als een speer. De Nederlandse ontwerper maakt furore in Londen en lijkt nu de rest van de modewereld te veroveren. Met een heuse Topshop-collectie welteverstaan.

Even bijpraten. Dit seizoen wordt Maarten van der Horst voor de tweede keer op rij door Fashion East gesponsord en begeleid. Fashion East zegt u? Juist. Dit is een non-profit initiatief dat jong modetalent een flinke duw in de rug geeft om hun modecarrière knallend te starten. En jawel, daar hoort ook sponsoring door modeketen Topshop bij. Tijdens de afgelopen Londen Fashion Week verklapte Maarten van der Horst al dat er een capsulecollectie voor de Britse modeketen in de maak was, maar nu zijn de eerste beelden binnen. En da’s smullen.

DE HAWAIIBLOUSE
Wat voor ontwerpen je binnenkort ongetwijfeld naar je digitale mandje wilt shoppen? Een jasje met tropische print bijvoorbeeld. Hiermee refereert de ontwerper naar zijn Central Saint Martins afstudeercollectie, die was geïnspireerd op het Hawaiishirt. Hebben, willen, inslaan dus.

De Maarten van der Horst voor Topshop-collectie is vanaf 20 april online verkrijgbaar.  

Ja! De Europese webshop van Louboutin is in de lucht >