Hoewel Marks & Spencer-waar doorgaans opperbest betaalbaar is, let het Britse warenhuis voor de productie van een advertentie niet bepaald op de kleintjes. In tegendeel. O.a. Vogue USGrace Coddington, Oscarwinnares Helen Mirren, singer-songwriter Laura Mvula, model en zangeres Karen Elson, kunstenares Tracey Emin, Olympisch medaillewinnares Nicola Adams, zangeres Ellie Goulding en voormalig ballerina Darcey Bussell werden dit keer gecharterd als de blije gezichten van de herfst/winter-campagnefoto’s.

Marks & Spencer is terug in Nederland! >

BRITAINS LEADING LADIES

Aan Annie Leibovitz – ook geen lichtgewicht in campagneland – de eer de serie kiekjes te schieten, die 'Britain’s Leading Ladies' werd gedoopt. En dat vraagt natuurlijk om een über-Britse setting. Denk: een bootje op de Thames, het glooiende platteland van Groot-Brittannië, een traditioneel landhuis…

Voor eerdere campagneshoots werden al eens Take That, Twiggy, Rosie Huntington-Whiteley, Ryan Reynolds en David Gandy opgetrommeld, maar de Britse powervrouwen vormen de grootste celebritydichtheid van een campagne uit de geschiedenis van Marks & Spencer.

Ook lezen: Marks & Spencer strikte Hilary Alexander als nieuwste werknemer >

Footwear, Trousers, Social group, Jeans, People in nature, Coat, T-shirt, Sitting, Jacket, Youth,