Dat Mary Katrantzou niet vies is van een printje, weten we inmiddels. En dat ze ook een samenwerking niet schuwt bleek toen ze aan de slag ging voor Longchamp voor een collectie tassen (met print). En toen ze haar signature-print bijzonder betaalbaar maakte met een collectie voor Topshop.

       
PRINTED DENIM GALORE
De van oorsprong Griekse Katrantzou is voorlopig nog niet klaar met collaborating hier en daar. Style.com meldt dat de British-based ontwerpster een collectie heeft gemaakt in samenwerking met het Amerikaanse denimlabel Current/Elliott. In de collectie? Een stel jeans, jurken met kraag en een aantal T-shirts. En dat allemaal met (verrassing!) een ingewikkelde doch chique print.

  
Deze week showde Mary Katrantzou haar zomer 2013-collectie. Tjokvol prints uiteraard

        
Niet bepaald vervelend dus. Daar komt ook nog eens bij dat de prijzen slechts een fractie zijn van die van Katrantzous eigen s/s 2013-collectie. Prijskaartjes variëren namelijk tussen de € 180 en € 410. Het enige minpuntje is dat je nog even moet wachten. De collectie is vanaf half februari verkrijgbaar. Tot die tijd zul je het moeten doen met de catwalkbeelden van haar zomer 2013-collectie voor je dagelijkse dosis prints.