Wij kunnen er maar niet over uit hoe allemachtig prachtig we Louis Vuittons nieuwe campagnebeelden met actrice Michelle Williams vinden die eergisteren uitkwamen. Gelukkig mogen we er vandaag nog even op inhaken, want zie daar: de behind the scenes-video. Sit back, scrol naar beneden, press play en enjoy.

Update 24 juli 2013 10:25 uur:

Hadden we het niet al warm, dan krijgen we nu wel opvliegers van deze stunning campagnekunstwerkjes van Louis Vuitton. Het Franse modehuis charterde actrice Michelle Williams als fonkelnieuw boegbeeld!

Van Louis Vuitton en diens frontman Marc Jacobs mag je spektakel verwachten (eerder draafden supermodellen uit de nineties al eens op voor de campagnefoto's van het modehuis, en ook namen als Angelina Jolie en Muhammad Ali gingen op de kiek voor de speciale Core Values-campagne), maar van deze a/w 2013-campagne, geschoten door Peter Lindbergh, krijgen wij spontaan een nieuwe girl crush.

Want dat de My Week With Marilyn-actrice een knapperd is wisten we al, maar dat ze het modellen zo goed onder de knie had, dat is nieuw. Misschien haalden mede-knapperds ‘the W’ en ‘the Capucines’, de brand new bags die Michelle – gehuld in Louis Vuitton a/w 2013 – op de foto’s aan de man brengt, de inner-Doutzen in haar naar boven.

Primeur! Doutzen en Sunnery poseren samen voor H&M's herfstcampagne >

FRANÇAISE MICHELLE

Vanaf september zullen we de campagne met Michelle, die momenteel bezig is met de opnames van haar nieuwe rolprent Suite Française, gebaseerd op de gelijknamige roman van Irène Némirovsky, tegen gaan komen in de Nederlandse modebladen. 

Meer allemachtig prachtige wintercampagnes >

 MICHELLE WILLIAMS VOOR LOUIS VUITTON - BEHIND THE SCENES

youtubeView full post on Youtube