Dachten we de glimmende, huidkleurige stockings in de jaren tachtig voorgoed te hebben begraven, worden ze weer opgerakeld door de gezusters Middleton. Sinds Kates verloving met Prins William houdt de hele wereld – incluis het modevolk – de 29-jarige in de gaten.

De jurken die ze draagt vliegen de schappen uit, d’r coupe wordt veelvuldig gekopieerd en boeken over Kates kleding schieten als paddenstoelen uit de grond. Deze zagen we echter niet aankomen.

PANTY-LEED
Leuk hoor, al die kiekjes van Kate en Pippa Middleton, maar van zo’n glimmende kous om de benen lopen wij niet echt warm. Oké, nieuwbakken Duchess Kate heeft zich aan een protocol te houden en tja, dat schrijft helaas voor dat de inmiddels flinterdunne onderdanen van Kate in ’n panty moeten worden gestoken. Maar Pippa? Die kiest er vrijwillig voor om in de zomer haar benen te laten zweten in ’n glimmertje.

Zien: afgelopen weekend stond er nog een royal wedding op ’t program >

En er zijn blijkbaar veul meer Britten die naar de winkels hollen voor nude tights. Zo verklaren tal van winkels in Engeland dat de panty’s ineens niet aan te slepen zijn. Ook het Britse warenhuis Selfridges laat weten dat de verkoop van huidkleurige panty’s met maar liefst 40 procent is gestegen.

Bij online website Tightsplease.co.uk is dit zelfs 90 procent. ‘Het lijkt erop dat de meesten nu glossy perfect pins willen in plaats van de donkere Amerikaanse tint die eerst populair was,’ verklaart Tightsplease-inkoopster Nicola Pringle aan de Daily Mail. ‘Nude-panty’s zijn ineens heel belangrijk geworden in veel garderobes.’ Ai.