Jemig, wat zijn wij jaloers. Mila Kunis – perfect huidje, perfect lijf, perfect alles – is het nieuwe gezicht van de Miss Dior s/s 2012-tassenlijn. In de nagelnieuwe plaatjes prijst Mila – gehuld in een zwarte jurk – de python- en een zwarte versie van de nieuwe Dior-tas aan. De foto’s werden geschoten door Mikael Jansson en zijn vanaf eind deze maand in de bladen te bewonderen.

Marion Cotillard gooit met Dior-tassen >

 
DIOR ♥ MILA
‘Eerlijk gezegd moet ik nog steeds veel leren over mode,’ grapt Mila aan WWD. ‘In mijn dagelijkse leven draag ik niet de meest vrouwelijke kleding, maar ik hou er wel van om helemaal uitgedost de rode loper op te gaan. Ik vond altijd al dat alles wat Dior doet, zo verfijnd, vrouwelijk en mooi is.’ Aldus de Black Swan-actrice.

 
Bummer, John Galliano voor Zara is een grap >

 
Ook Delphine Arnault, de algemeen directeur van Dior, is in haar nopjes: ‘Mila Kunis is een zeer getalenteerde jonge actrice, ze belichaamt de ware moderne vrouw. Haar prestatie in Black Swan was geweldig. Ze is erg begaafd en we kijken uit naar een langdurige relatie met haar.’ Dit zal dus vast niet de laatste keer zijn dat Mila voor de lens van Christian Dior staat. Hebben wij helemaal geen problemen mee.

Bekijk de stylefile van Mila Kunis >