BAFTA’S 2012
> Gisteren werden in Londen de Orange British Academy Film Awards uitgereikt. Jawel, en dat betekent veul rodeloperjurken. Michelle Williams maakte de tongen los door in een H&M-robe te verschijnen. Van de ‘groene’ conscious collectie welteverstaan. Chapeau. Ook leuk: als clutch sjouwde Michelle het boek The Misfits van Arthur Miller mee. Inderdaad, de ex-man van Marilyn Monroe. Slim.

 
> Zoals we eerder al verklapten stond Miss Piggy langs de zijlijn bij de BAFTA’s om de sterren aan de tand te voelen. En – hier komt-ie – gehuld in een custom made Louis Vuitton. Speciaal voor het briljante Muppet-karakter liet Marc Jacobs een miniatuurversie van zijn eerdere Vuitton-ontwerp maken. Hoe goed. Check onderaan de pagina hoe Miss Piggy ‘t er vanaf bracht.

 
GRAMMY AWARDS 2012   
> Ook op het program van gisteren: de Grammy Awards. De hele muziekwereld rukte uit voor de prijzen der prijzen. Adele bleek de grote winnaar met vijf Grammy Awards, maar wie ging er als best dressed vandoor? Rihanna kroop samen met Armani achter de tekentafel voor een jurk, Nicki Minaj ging als non in Versace (en met nep-paus aan de arm), Katy Perry ging voor een zoet Elie Saab-exemplaar en Fergie deed spannend in een Jean Paul Gaultier-ontwerp. Check de outfits hier.

 
NEW YORK FASHION WEEK
> Vanuit de prijzenregen gaan we vliegensvlug door naar de New Yorkse modeweek. Te beginnen bij Alexander Wang. De ontwerper is niet vies van een Nineties-verwijzing hier en daar, en ging dit keer voor modellen uit de jaren negentig. Hallo Shalom Harlow, Carmen Kass en Karolina Kurkova, Oh ja, Gisele Bündchen was er ook bij. En zag er – what’s new – feilloos uit. Ook zonder make-up. Grrr… Rapgroep Die Antwoord – die in Wangs nieuwste campagne schittert – zat op de eerste rij, uiteraard in over-the-top outfits. Heerlijkheid.

 
> Victoria Beckham stuurde ook haar kersverse collectie het plankier op. En hé, wat spotten we daar? Een nieuwe it-bag? Jazeker, de Harper welteverstaan. Hmm… waar zou die naam nou toch vandaan komen?

 
> Over it-bags gesproken, de Céline luggage tote wordt veelvuldig gespot op de straten van New York. Prijskaartje? Zo’n € 1900. Recessie? Waar?

 
MISS PIGGY @ BAFTA’S 2012

youtubeView full post on Youtube