EN… BIEDEN MAAR!
Daphne Guinness – jawel, erfgename van de familie Guinness, o.a. brouwers van Guinness bier – gaat haar kleding veilen. Honderd stuks welteverstaan. Wat je zoal in haar zeer goedgevulde kast aantreft? Alexander McQueen, Chanel, Balenciaga en heul veul ander designmoois. Op 27 juni gaat de kleding onder de hamer bij Christie's in Londen. De opbrengst gaat naar de Isabella Blow Foundation, die geld inzamelt voor opkomende kunstenaars en mensen met geestelijke problemen.

Daphne Guinness krijgt ook een eigen tentoonstelling in New York >

 
KANYE DOET DUUR
Kanye West kledinglijn was niet echt een hoogstandje om over naar huis te schrijven. Toch werden de schoenen – een samenwerking tussen mr. West en Giuseppe Zanotti – wel schön bevonden. Maar! Het prijskaartje blijkt minder mooi. € 4420. We maken geen grapje. Sparen dan maar?

 
MARANT-MANIA
Toegegeven, ook wij zijn verknocht aan die befaamde sneakers van Isabel Marant. En haar draagbare ontwerpen. Och tsja, en doe die accessoires er dan ook maar bij. Slimme zet van Marant dus, om flink te gaan uitbreiden. Het team verhuist dit jaar van krappe kantoren naar een prachtpand op Place des Victoires in Parijs en opent zes nieuwe boetieks wereldwijd in Hong Kong, Seoul, Tokyo, Parijs, Londen en Los Angeles. Oh jolly.

Kristen Stewart zat zij aan zij met Anna Wintour en Charlotte Gainsbourg @ Balenciaga a/w 2012 >