> Net binnen: Derek Lam gaat weg bij Tod’s. Wie, wat, waar, waarom? Helaas zijn Lam en het Italiaanse label (nog) niet bereikbaar voor commentaar. We houden je uiteraard op de hoogte.

 
> Cameron Diaz is het kersverse boegbeeld van het Zwitserse horlogemerk Tag Heuer. De actrice gaat de nieuwste vrouwencollectie,  genaamd The Link Lady, van Tag Heuer aanprijzen. ‘The Link Lady is modern, sexy en elegant,’ jubelt Diaz aan WWD. ‘Ik draag de collectie net zo goed op de rode loper als op een normale dag.’ Tag Heuer en Cameron gaan maar liefst drie jaar samenwerken en slaan ook de handen ineen voor speciale campagnes die aandacht vragen voor gelijkheid van de seksen en female empowerment.

 
> Pete Doherty's collectie voor het Franse merk The Kooples ligt deze week dan eindelijk in de schappen. De lancering van de ontwerpen van Pete’s hand werd uitgesteld door zijn recente tripje naar de gevangenis. De ex van Kate Moss is weer op vrije voeten, dus de kleding kan nu wel aangeprezen worden. De collectie is een mix van de Britse stijl van Pete en de Franse identiteit van het merk. Wat we  kunnen verwachten? Dandy-chic ontwerpen voor mannen en op Jane Birkin geïnspireerde outfits voor vrouwen. Irina Lazareanu – Doherty's on-again, off-again lief – staat model voor de collectie. Hebben? Vanaf woensdag kun je je slag slaan via thekooples.co.uk.