Zorg dat je 12 augustus de afstandsbediening in bezit hebt. Op die dag is de sluitingsceremonie van de Olympische Spelen in Londen en het belooft een waar (mode)spektakel te worden. Ter ere van de Britse mode is er een catwalkshow met heul veul moois op het plankier. Denk aan: modellen als Kate Moss, Naomi Campbell en Rosie Huntington-Whiteley in de mooiste creaties van ontwerpers als Sarah Burton voor Alexander McQueen en Vivienne Westwood. Zien dus!
    
SPIEGELTJE, SPIEGELTJE…
Het is misschien een beetje vroeg, maar het eerste Kerst-nieuws is binnen. Ja heus. Amerikaans luxe warenhuis Harrods weet nu al wat er tijdens de feestdagen in de etalages komt te hangen: sprookjesachtige designerrobes van Oscar de la Renta, Valentino, Versace en Elie Saab. Geïnspireerd op Disney-prinsessen als Sneeuwwitje, de Kleine Zeemeermin en Doornroosje, ontwerpen deze topdesigners een aantal jurken, speciaal voor Kerst. Het eindresultaat is van november tot vlak na Kerst te bewonderen in de etalages van het warenhuis.
   
KROKODILLENKUNST
Lacoste, het label met de krokodil als logo, zet zich in voor het goede doel. De betreffende krokodil wordt namelijk met uitsterven bedreigd en het label doet er alles aan om daar een stokje voor te steken. Om te strijden voor de krokodil, ging Lacoste de samenwerking aan met een stel Nederlandse kunstenaars en organiseerde het merk een heuse veiling.
   
Die veiling is inmiddels gesloten en het geld geteld. Het op de krokodil-geïnspireerde kunstwaar bracht in totaal een luttele € 22.000 op. Het geveilde geld gaat direct naar Artis, waar de medewerkers van de Amsterdamse dierentuin het terrarium van de krokodillen gaan verbeteren, zodat ze voor nageslacht kunnen gaan zorgen. Great job!