Some girl have all the luck; nog voor de nieuwe collectie van Gucci in de online winkelschappen ligt volgende week, heeft Georgia May al een setje uit de Garden-collectie te pakken. Maar: ook wij hebben een primeur te pakken en kunnen je exclusief de eerste beelden van de collectie laten zien.

LET ME TELL YOU ABOUT THE BIRDS AND THE BEES
De Garden-collectie bestaat uit ready-to-wear-items en accessoires bezaaid met een gloednieuwe print van de hand van Gucci’s creative director Alessandro Michele. Zoals de naam al doet vermoeden bestaat de print uit een scala aan flora en fauna, van bloemen tot vlinders en van slangen tot lieveheersbeestjes.

Onze favoriete items? De zijden sjaal, het kasjmieren vest met oranje bies, de zijden bloes met bow tie, de flared jeans met patches en – uiteraard – de instapper (aka: the slides) met het iconische horsebit-detail op de wreef.

Headgear, Fashion, Maroon, Beanie, Costume, Abdomen, Fashion design, Hippie, Knit cap, Scarf,
Pink, Magenta, Present, Lavender, Maroon, Natural material, Box, Silver, Diamond,

EXCLUSIEF ONLINE
De Gucci Garden-collectie is exclusief verkrijgbaar vanaf dinsdag 5 juli via Gucci.com en slechts voor een korte periode. Liefhebbers kunnen ook naar de Gucci-winkel in de P.C. Hooftstraat, daar zijn de items uit de collectie via in-house iPads te bestellen, waarna je je speciale gift box met een grote strik thuisgestuurd krijgt.

Clothing, Sleeve, Textile, Pattern, Style, Fashion, Waist, Day dress, Peach, Design,