Hadden we onlangs Chanel met Mirte Maas, gisteren Prada, vandaag de beelden van Louis Vuitton en Donna Karan.

LOUIS VUITTON
Wat een verwennerij. Louis Vuitton huurde, net als Prada, fotograaf Steven Meisel in om de creaties vast te leggen. Christy Turlington, Karen Elson en Natalia Vodianova zijn de sterren van het geheel.

Ook de Core Values Campagne is ondertussen gelanceerd >

DE FOTO’S
Denk jaren ’50 en voel de Parijse sfeer rondom het Louvre. Drie vrouwen tutten zich op en maken zich klaar voor een wandelingetje rond de fontein. Het is natuurlijk geen toeval dat de collectie ook precies daar werd geshowd.

DONNA KARAN
Miss Karan viert dit jaar haar vijfentwintigste verjaardag in the business en dit kan natuurlijk niet onopgemerkt voorbij gaan. De eervolle taak om deze jubileumcampagne te schieten ging naar Patrick Demarchelier. En Karlie Kloss en Anna J zijn de dames die de foto’s mochten sieren.

Een speciale campagne vraagt om een speciale setting. En wat mooier dan de New York skyline vanuit de 32e verdieping van het Met Life gebouw.

‘De verleidelijkheid van de meisjes weerspiegelt de kracht en de verleiding van New York en al haar sensuele ritmes.’ aldus Donna Karan, die haar inspiratie al sinds jaar en dag opdoet uit het bruisende New York City.