Na Maison Martin Margiela voor H&M (hiep-hiep!) en J.W. Anderson voor Topshop (wow!) maakt Narciso Rodriguez het rijtje helemaal af met een speciale collectie voor Kohl’s. De samenwerking tussen de twee is nog erg hush hush, maar volgens insiders hebben de twee toch écht de handen ineen geslagen. Het is een kwestie van luttele dagen voor de officiële bevestiging.  

Talloze ontwerpers zijn aan de slag gegaan voor Barack Obama >

Groots nieuws, want Narciso Rodriguez is niet de minste. Zo zat de goede man achter de trouwjurk van wijlen Carolyn Jeanne Bessette-Kennedy – inderdaad, vrouw van de eveneens overleden John F. Kennedy Jr. – en klopt Michelle Obama ook geregeld bij ‘m aan voor een klassieke robe. Rodriguez staat bekend om zijn minimalistische en sophisticated jurken, die het enorm goed doen bij een fuif of etentje. Zorg dat je je handen op zo’n betaalbaar exemplaar krijgt dus.

Slecht nieuws: daar moet wel een vlucht naar Amerika aan vooraf gaan, want warenhuisketen Kohl’s verscheept niet naar Nederland. Het goede nieuws: de samenwerking schijnt niet eenmalig te zijn. Narciso Rodriguez en Kohl’s hebben volgens bronnen meerdere collecties in de planning staan. De eerste kun je vanaf deze herfst shoppen. Eerder ging Kohl’s trouwens al eens in zee met Vera Wang voor de cosmeticalijn Simply Vera Vera Wang.