Niemand de deur uit; Kiki Niesten, eigenaresse van die beroemde, gelijknamige modewinkel in Maastricht, doet haar designerwaar weer voor kortingen tot 70 procent weg. Pareltjes van Céline, Dries Van Noten, Dolce & Gabbana, Gucci, Miu Miu, Chloé, Jil Sander en vele, VELE anderen gaan vanaf aanstaande donderdag, 4 februari in de sale bij Kiki Niestens sample sale shop aan de Cornelis Schuytstraat in Amsterdam-Zuid. Allemaal unieke items die Kiki Niesten in de afgelopen dertig jaar tijdens het inkopen verzamelde en bewaarde in haar archief; toplabels voor prijzen tussen de € 50 en € 500.

En dan de kers op de taart: lezers van ELLE krijgen op vertoon van de nieuwe ELLE (het februarinummer met Soekie Gravenhorst op de cover) 10 procent extra korting (bovenop de al bestaande korting dus!) op de dagen donderdag 4 februari tot en met zondag 7 februari. Da’s praktisch voor nop dus.

Iets met een dief en je eigen portemonnee.

KIKI’S STOCKSALE
Waar: Cornelis Schuytstraat 50, Amsterdam
Wanneer: va donderdag 4 februari om 11.00 uur
Openeningstijden: maandag (13.00 – 18.00 uur), dinsdag t/m vrijdag (11.00 – 18.00), zaterdag (11.00 – 17.00) en Zondag (12.00 – 17.00).
Meer info: Kiki Niestens Facebookpagina of Instagramaccount

Yellow, Text, Orange, Amber, Colorfulness, Peach, Circle, Poster, Advertising,