Trots als een pauw zijn we op onze gloednieuwe ELLE Stijlbijbel iPad App. Want: wat ziet-ie er piekfijn uit en wat zwoesjt-ie heerlijk. Natuurlijk zijn we ook groot fan van de papieren versie (stiekem gaat er niets boven de geur, en het geblader van een stijlbijbel in print), maar de Stijlbijbel App heeft van die extra’s, die bijlezen over de allernieuwste trends op kleding-, schoenen-, accessoires- en beautygebied een extra dimensie geven. We sommen ze graag even voor je op.

Naast dat je de complete(!) inhoud van de Stijlbijbel voorjaar 2012 terugvindt in de app…

> zijn er verspreid tussen de trends leuke video’s toegevoegd, zoals een behind-the-scenes video van één van de modeshoots uit de Stijlbijbel en streetstylefilmpjes vol prachttassen en wonderschoon zomerschoeisel.
> vind je er extra catwalkbeeld.
> kun je flink inzoomen op alle kleding uit de shoppings.
> … en linken we je – handig – meteen even door naar de websites van de betreffende merken uit shoppings.

 
Verder barst het dingetje zowat uit zijn voegen van de niet-te-missen voorjaarstrends die in beeld en tekst aan je worden voorgesteld, celeb-stijliconen en tips & tricks voor ’t net gestarte lente/zomer-seizoen.

 
Hebben? De app kost, net als de papieren versie van de Stijlbijbel, € 5,99 en je shopt ‘m in de iTunes Store, klikkerdeklik >