Van sportief stoer tot meisjesachtig lief: als je weinig om het lijf hebt, is dat wat je wél draagt natuurlijk van belang. Mooie materialen om mee te beginnen: delicaat kant, zijde en satijn, kasjmier en fluweel, en dat alles in mooie poederige of juist warme, diepe tinten. Met als toverwoorden stijlvol, geraffineerd, gedoseerd en uitgebalanceerd. It’s all-in the mix, dat geldt voor alle outfits, maar voor lingerie al helemaal!

Download ELLE’s gloednieuwe Wedding-app en win je designer droomjurk t.w.v. € 10.000! >

 
In de rest van het nummer praten we volop over verleiding, begeerte en seks. En over juist níét alles willen weten over het seksleven van anderen. Want ook daar geldt: kwestie van doseren.  

VERDER IN DIT NUMMER:
> Man-Map; Dáár zitten ze, die leuke mannen
> Wulpse silhouetten; Subtiel sexy en bekoorlijk
> Wol op de werkvloer; Verleidelijke businesslooks
> Isabel Marant; Over haar greatest hits voor H&M
> Agenda; Zien, lezen en doen in november
> En nog veel meer…

Speciaal voor de liefhebbers is ELLE ook te verkrijgen met de nieuwste sexy mascara van Lancôme. Hebben? Haastje-repje en koop snel jouw favoriete tijdschrift mascara bij de AKO, Bruna of De Bijenkorf. With love from ELLE & Lancôme…

CADEAUTJE?
Bij een jaarabonnement op ELLE krijg je nu een stoere, stijlvolle en praktische tas van Cowboysbag t.w.v. € 149,95 cadeau. Samen voor maar € 69,95. Mis ’m niet!