2014 is Olivia’s jaar. Ze gaf deze zomer niet alleen haar jawoord aan soulmate Johannes Huebl, maar maakt ook op modegebied grote stappen. Vlak na de lancering van haar eerste eigenste zonnebrillenlijn, weet WWD vandaag te melden dat de The City-ster ook kaas heeft gegeten van schoenen ontwerpen.

Edgardo Osorio van het designlabel Aquazurra leerde het haar. En samen brengen ze een Olivia Palermo-capsulecollectie op de markt. Zes paar schoenen staan er op het menu, die in september in de (digitale) schappen moeten staan van oa Saks Fifth Avenue en Net-a-Porter.

OLIVIA'S EYE
‘Olivia basically has been our unofficial ambassador,’ verklaart Osorio. ‘She’s always wearing the shoes. We’re friends and we were talking more than a year ago about a small capsule that would be Olivia’s eye and aesthetic but with the Aquazzura style.’

En Osorio en Palermo zijn de slechtsten niet: alvast een tipje van de sluier oplichten doen ze graag. Waarvan akte in onderstaande schetsen van een sexy over the knee-boot en een bejeweled gehakte sandaal (geïnspireerd op een vintage halsketting van Olivia). Ook kunnen we suède en slangenleren pumps verwachten en suède enkelboots.

Kost dat? Zo'n € 444 tot € 1200. En dat is dan aan de lage kant volgens Olivia-begrippen. ‘Everything is so expensive these days and you still want to have things that you can find and have quality and the design aesthetic and be happy,’ is haar verklaring voor het ‘zachte’ prijskaartje.

Zal hubby Johannes Huebl ook hiervoor de campagnefoto’s schieten? >

Joint, Organ, Artwork, Illustration, Painting, Drawing, Line art, Foot, Tights, Ankle,