MODENIEUWS

MODENIEUWS

Olivier Theyskens wordt fotograaf

08 maart 2012 13:29
door Gabriëlle Koster

Zien! Modeontwerper Olivier Theyskens kruipt achter de lens voor de campagne van zijn eigen s/s 2012 Theyskens’ Theory-collectie.


‘Schoenmaker, blijf bij je leest,’ lijkt in de loop der tijd een gedateerde opmerking geworden. Modellen gaan acteren, acteurs staan model, zangers verschijnen op het witte doek en celebs nemen plaats in de regiestoel. Maar ook een ontwerper die achter de lens kruipt is inmiddels niets nieuws onder de zon. We noemen een Hedi Slimane (die terugkeert naar zijn oude job als hoofdontwerper bij YSL), Karl Lagerfeld en Tom Ford. Ook Olivier Theyskens blijkt niet vies van een baantje erbij. Alleen modeontwerper zijn is immers nog niet tijdrovend genoeg.

             
CONSTANCE JABLONSKI
De designer hees model Constance Jablonski in zijn Theyskens’ Theory s/s 2012-collectie, plaatste haar voor zijn lens en flitste er op los. Het resultaat is beeldig en – hoe kan het ook anders met Theyskens’ Theory – een tikje somber. De oplettende kijker spot ook een glimp van Theyskens zelf in de campagne. Op rechts.

           
Ehm, Olivier Theyskens voor Theory? Hoe zat dat ook alweer? >

       


Reageer


MEER MODENIEUWS

Wel/niet/wel/niet: verlaat modeontwerper Marc J...

Huize Alexander Wang ontkent alle beschuldiging...

Is Lana Del Rey de kersverse muze van Donatella...

Heet nieuws: Hedi Slimane keert terug als creat...

Marc Jacobs is niet de enige designer die in op...

En toen was er beeld. Van Charlotte Casiraghi v...