Ben jij een streetstyle-talent met de allerleukste persoonlijke stijl? Nomineren. Jezelf. Nu! Of een vriendin natuurlijk. Kan allemaal.

Want niet alleen Chantal Janzen, Thekla Reuten, Hannah Hoekstra, Yootha Wong-Loi-Sing en Bella Hay zijn in de race om een felbegeerde ELLE Style Award. JIJ zou op 1 september, tijdens dé ELLE Style Awards, op hetzelfde podium als zij, zomaar eens zo'n bokaal in handen geduwd kunnen krijgen van ELLE's hoofdredacteur Edine Russel. En wel in de categorie ELLE Streetstyle Award.

Leggen we even uit. Bij ELLE gaan we graag naar buiten om bijzondere vogels te spotten. De ELLE Streetstyle Award is een open competitie die volledig plaatsvindt op Instagram. Heb jij een fantastische eigen stijl en schiet je doorgaans prachtige (outfit)foto's op straat? Hang er de hashtag #ELLEstreetstyleaward aan en wie weet ben jij één van de vier geluksvogels die wij selecteren, die (met vriend of vriendin) worden uitgenodigd voor de show en waarvan één er aldaar met een echte award vandoor gaat. Ha!

DE SPELREGELS:

> Bedenk welke modevogel jij bent. Het thema van de ELLE Style Awards is dit jaar namelijk 'modevogels' - van een paradijsvogel tot een rock bird. In deze video leggen de Personal Style Award-genomineerden al uit welke vogel zij denken te zijn. En ook deze QUIZ zal je helpen.

> Post jouw eigen streetstylefoto op Instagram, met als inspiratie jouw vogeltype.

> Tag @ELLE_nl en gebruik #ELLEStreetstyleAward, gevolgd door jouw modevogel (dus #ROCKBIRD, #PARADIJSVOGEL, #HIPPEVOGEL of #ZWARTERAAF).

That's it. Appeltje, (vogel)eitje.

Op 22 augustus kiest team ELLE van elk vogeltype één genomineerde die naar de ELLE Style Awards op 1 september mag komen. Hou op 22 augustus je privé-inbox van Instagram dus goed in de smiezen. De grote winnaar van die vier wordt zoals gezegd tijdens de awardshow, op het podium bekendgemaakt.

Veel plezier! Oh en ben je zelf niet zo'n stylingtalent? Share dit nieuws dan zoals gezegd vooral met iemand die je kent die geknipt is voor deze wedstrijd.

Over deze wedstrijd kan niet worden gecorrespondeerd. De door ELLE gekozen genomineerden krijgen op 22 augustus persoonlijk bericht via Instagram.