De collectie zal bestaan uit delicate niemendalletjes en meer verhullend spul om in te hangen in neutrale kleuren en poedertinten. Zowel het lijf- als het hanggoed is geïnspireerd op de warming-up van danseressen en wordt bij voorkeur in verschillende laagjes gecombineerd.

ALO ALÖE

Claire Judge, designer van Alöe, is over the moon met de samenwerking; een opperbeste manier om haar high-end lingerielabel voor te stellen aan een groot publiek. ‘& Other Stories wilde dat ik evenveel aandacht besteedde aan de pasvorm en kwaliteit van de collectie als dat ik voor mijn eigen label zou doen. Zo was het mogelijk om prachtig luxe zijde te gebruiken en hoefde ik totaal  geen concessies te doen.

De collectie zal bestaan uit zijden kimono’s, delicate playsuits, zoete kanten beha’s, bijpassende slipjes en elegante korsetlijfjes, stuk voor stuk minimalistisch doch ultravrouwelijk. De Alöe voor & Other Stories-collectie ligt vanaf aanstaande donderdag in het online schap. Prijzen liggen tussen de € 14 (onderbroekje) en € 95 voor de kimono.

www.stories.com

Ook weinig verhullend! Een kijkje achter de schermen bij de fotoshoot voor de Pirelli 2014-kalender >