Kleine jongetjes worden groot. De oudste telg van Pamela Anderson en Tommy Lee, luisterend naar de naam Dylan, is inmiddels alweer achttien en werd, zoals dat gaat met celebrity kids die best een aardig smoeltje hebben, door Hedi Slimane gecharterd als muze in een promotiefilmpje van Saint Laurent. Althans, daar gaan we vanuit daar er nog steeds geen officiële bevestiging van Slimane’s vermeende vertrek is.

Dylan werd de laatste tijd al verdacht vaak met moeders (die in tegenstelling tot zoonlief in achttien jaar tijd geen klap veranderd is, maar dat is dan weer te danken aan magische goedjes die uit een spuit komen) op de rode loper gespot. Uiterst charmant en een perfecte mix van de good looks van de voormalig Baywatch babe en rockervader Tommy Lee. Je kon er dus donder op zeggen dat de tiener ook zou opvallen in modellenland. Waarvan akte.

Hoe de vork precies in de steel zit? Saint Laurent geeft binnenkort in Los Angeles een bijzondere presentatie van de nieuwe herfstcollectie, waarbij ook een handvol artiesten uit de Californische muziekscene haar opwachting zal maken. In de aanloop naar dit event schoot Slimane, die naast hoofdontwerper voor Saint Laurent ook fotograaf is, een serie videoportretten in Malibu, waar Dylan dus onderdeel van is. Topless aan de kust. De appel valt niet ver van de boom…

youtubeView full post on Youtube

 
De dag die je wist dat zou komen is aangebroken: de derde Hadid bereikt modellenstatus >