En daar houden we van, van die lijstje. En omdat er – uiteraard – ook een vakkundige jury hun licht over de modische celebs du moment hebben geworpen, presenteert het blad een heus juryrapport. Wij vatten de boel even voor je samen.  

 
GWYNETH PALTROW
Deze Oscar-winnende actrice (en getalenteerde zangeres plus kok… zucht) weet de prachtige krenten uit de overvolle modepap te kiezen. Haar rode loper-outfits zijn ongeëvenaard, omdat ze immer in onverwachte doch chique looks voor de camera’s poseert.

Kopieer de LBD-look van Gwyneth >

KATE MIDDLETON
Tijdloos, dat is hét keyword voor Kate, pardon; Catherine ‘Duchess of Cambridge’ Middleton. Of het nu om een ivoorkleurige Roland Mouret-jurk met lange mouwen gaat, gecombineerd met zilveren Jimmy Choo’s of een rood Alexander McQueen-ontwerp; Kate weet altijd modische en chique items te kiezen.

 
EMMA STONE
Emma Stone weet maar al te vaak de show te stelen tijdens een awardshow. Terwijl velen een lange jurk droegen naar het MET Gala, kwam Emma opdraven in een jong en kort jurkje van Lanvin. En ook haar look bij de Golden Globes was om door een ringetje te halen. Om nog maar niet te spreken over de duizelingwekkend outfits die ze droeg tijdens haar Amazing Spider-Man–promotietour. Ze krijgt van People dan ook (verdiend) de titel ‘Red Carpet Ruler’ opgeplakt.

Zien: de garderobe van Emma Stone >

 
DE KARDASHIANS
Oei. Tja, de Kardashians dus. People noemt ze trendsetters en prijst de zusters, omdat ze ‘must-haves van sky-high heels en loetstrakke jurken’ weten te maken. Och, je moet er van houden.

 
MIRANDA KERR
‘The Street Style Pro’, dat is hoe People Miranda Kerr omschrijft. En daar valt niet over te twisten. Van hebberigmakende Isabel Marant-items tot basics; het supermodel weet haar kleding veilloos te mixen. En die knallend goeie benen helpen natuurlijk ook.

 
REESE WITHERSPOON
De preggers Reese Witherspoon laat zien dat je er tijdens je zwangerschap ook razend knap en on-trend uit kunt zien. Van jersey jurkjes tot strakgesnede jasjes tot Versace op de rode loper; die baby belly wordt immer prachtig ingepakt.

 
RIHANNA
Rihanna’s stijl valt niet te imiteren. Of het nu gaat om haar gewaagde rode loper-robes of Londen-ish streetstyle; de zangeres haalt altijd de krantenkoppen. En dat is knap. Daarom krijgt RiRi verdient het stempel ‘The Risky Renegade’ opgeplakt.

Ook very risky: Rihanna's kapsels >

JESSICA ALBA
Niemand doet denim beter dan Jessica Alba. Van jeans in alle kleuren van de regenboog tot broeken in een simpele wassing; Jes weet wat ze doet. Met recht ‘The Jean Queen’ dus.

 
DIANE KRUGER
Zeg je designer, dan zeg je Diane Kruger. Chanel, Prada, Jason Wu, Vivienne Westwood en Marchesa, you name it en Diane heeft zich er vast weleens in gehesen. En die vlekkeloos geklede Joshua Jackson aan de arm is de beste accessoire die je je kunt wensen.

Neem een kijkje in de kledingkast van Diane Kruger >

 
JENNIFER LAWRENCE
Kaskraker-rolprent op haar naam? Check. Golvende lokken? Check. Gewaagde rode-loper-looks? Mais oui! Jennifer Lawrence doet niet alleen in de filmwereld een goeie gooi naar de hoofdprijs, ook op modegebied zijn haar keuzes fabelachtig. En die gouden Prabal Gurung-jurk: wow!