Vorig jaar voegde Pharrell Williams zich bij het Adidas Originals-team en sindsdien zijn ze niet te stoppen. Eind maart stonden we nog massaal in de rij voor Pharells Adidas Originals Supercolor-collectie en deze maand wordt alweer de volgende collectie gelanceerd.

Koos Pharrell de vorige keer nog voor stippen (het Polka Dots Pack vind je hier), dit keer ging-ie voor bloemen. Tijdens een bezoekje aan Parijs raakte de creatieve duizendpoot geïnspireerd door twee jasjes met een vintage bloemenpatroon. Het Pharrell Williams X Adidas Originals Jacquard Pack bestaat, zoals we inmiddels gewend zijn, uit twee klassiekers: Stan Smith-sneakers en een unisex trainingsjack. Beide items zijn voorzien van een bloemen- en paisleyprint en zijn verkrijgbaar in twee kleuren, blauw en beige.

De jasjes zijn cropped, een tikkie oversized en vooral super exclusief; van beide kleuren zijn er maar 200 gemaakt. De jasjes kosten dan ook € 750, de sneakers gaan voor € 180 over de toonbank. De collectie is vanaf 30 mei exclusief verkrijgbaar in Adidas Originals flagship stores, geselecteerde verkooppunten en online via adidas.com.

Yellow, Collar, White, Pink, Pattern, Fashion design, Sweater, Illustration, Embellishment, Embroidery,
Blue, Collar, Carmine, Pattern, Azure, Aqua, World, Electric blue, Space, Cobalt blue,

Deze Comme des Garçons-All Stars wil je hebben >

De mooiste sneakers onder de € 100 >

De must-have sneaker voor deze zomer is nú te koop >